Hertenbiefstuk met zuurkool stamppot
Hier een heerlijk gerecht voor hertenbiefstuk met zuurkool stamppot. Ingrediënten (4 personen) 4 hertenbiefstukjes 400 gram gemengde paddenstoelen (cantharel) 300..”
Hier een heerlijk gerecht voor hertenbiefstuk met zuurkool stamppot. Ingrediënten (4 personen) 4 hertenbiefstukjes 400 gram gemengde paddenstoelen (cantharel) 300..”
Oesters. Sommige mensen gruwen van de gedachte om ze rauw – dus levend – te eten. Zij moeten er niets..”
Ingrediënten (vier personen) • 4 sukadelappen van 200 gram • 40 gram roomboter • 2 eetlepels bloem • laurierblad • blokjes van 4 geschilde tomaten..”
Ingrediënten • een grote pompoen, geschild en in blokjes gesneden van 2 x 2 cm • 150 gram rundergehakt • ½ liter groentebouillon..”
Een frisse herfstsalade lijkt misschien wat vroeg, maar de combinatie van venkel en sinaasappel in een heerlijke salade past prima..”
Bramen, aardbeien, frambozen en bosbessen zijn bosvruchten. Ze vormen een heerlijke combinatie met ijs of yoghurt. Wat te denken van een dessert..”
Er zijn veel manieren om je Valentijn te verrassen. Een ervan is met Valentijn appels. Ingrediënten • Appels • Rode..”
Appelazijn en gezondheid Veel mensen zijn ervan overtuigd dat appelazijn goed is voor de gezondheid. Overtuigende medische bewijzen hiervoor ontbreken…”
Met brandnetels kun je allerlei gerechten bereiden. Je kunt er soep van maken of het als groente opdienen. Wij kiezen..”
Een heerlijke, frisse salade met azijn die naar meer smaakt en ook nog eens gezond is! 4-6 personen, 30 min bereiding..”
Ingrediënten voor uienringen: 4 grote uien 0,25 liter natuurazijn 150 gram kristalsuiker 1,5 theelepel mosterdzaad 1 theelepel kurkuma 0,5 theelepel..”
Een pittige komkommersalade maak je alsvolgt. De komkommer schoonmaken en met een kaasschaaf schillen. Halveer de komkommer en maak met de kaasschaaf repen…”
Voor een heerlijke mayonaise heeft u nodig: 1 eierdooier, 1 theelepel mosterd, 2 theelepels natuurazijn, 7 deciliter zonnebloem- of olijfolie,..”
Maak een balsamico dressing van de volgende ingrediënten. 3 Eetlepels balsamicoazijn, 5 eetlepels olijfolie extra vierge, 1 eetlepel honing, geperst..”
Maak een dressing van 2 eetlepels witte wijnazijn of natuurazijn, 2 eetlepels olijfolie extra vierge, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel..”
De klassieke Franse dressing voor romige vinaigrette bestaat uit drie delen olie, een deel azijn, een theelepel mosterd, een halve..”